Nutriční hodnoty (Jablíčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 946 kJ / 465 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,10 g |
| Tuky | 13,04 g |
| – nasycené | 1,17 g |
| – nenasycené | 11,01 g |
| –– mononenasycené | 7,14 g |
| –– polynenasycené | 3,87 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 3,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 73,16 g |
| – cukry | 5,08 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g vody | Voda | 50 ml |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| větší špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 3-5 g 3-5 g droždí (může být i méně) | Droždí pekařské lisované | 4 g |
| ořechy | Vlašské ořechy | |
| trochu trochu vejce na potření | Vejce slepičí |