Nutriční hodnoty (Rybí placičky s dresinkem z hořčice a kopru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 897 kJ / 2 843 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 188,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 183,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,07 g |
| Tuky | 221,23 g |
| – nasycené | 50,61 g |
| – nenasycené | 165,65 g |
| –– mononenasycené | 130,58 g |
| –– polynenasycené | 35,07 g |
| ––– omega 3 | 8,13 g |
| Vláknina | 7,05 g |
| Cholesterol | 758 mg |
| Sodík | 9,45 g |
| Sůl | 23,48 g |
| Sacharidy | 22,43 g |
| – cukry | 9,66 g |
| ––– laktóza | 4,56 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 velké krajíce chleba (zbavené kůrky) | Chléb pšeničný kváskový | |
| 1/3 šálku 1/3 šálku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 83.3333358168602 ml |
| 1 kg 1 kg mletého filé (ryby) | Treska filet | 1000 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce kopru (nasekat na jemno) | Kopr nať čerstvý | 45 g |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
| 4 lžíce 4 lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | 80 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce Dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře | Pepř černý | 2.5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 10 ml |
| 1/3 šálku 1/3 šálku olivového oleje | Olej olivový | 83.3333358168602 ml |
| 1/3 šálku 1/3 šálku čerstvé petrželové natě (nasekané na jemno) | Petržel nať čerstvá | |
| 1/2 šálku 1/2 šálku kopru (nasekaného na jemno) | Kopr nať čerstvý | |
| 2 lžičky 2 lžičky nakládaných okurek (nastrouhaných) | Okurka polní zavařená |