Nutriční hodnoty (Vepřové kostky s rajčaty, paprikou a řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 597 kJ / 1 577 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 169,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,41 g |
| Tuky | 27,90 g |
| – nasycené | 6,85 g |
| – nenasycené | 15,69 g |
| –– mononenasycené | 9,95 g |
| –– polynenasycené | 5,74 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 122,07 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 2,58 g |
| Sůl | 5,46 g |
| Sacharidy | 103,33 g |
| – cukry | 54,71 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřového masa (měla jsem ořez) | Vepřová kýta | 600 g |
| 1 1 větší cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 velkou žlutou papriku | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 3 3 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 4-5 4-5 řapíků celeru i se středovými lístky | Celer bulva čerstvá | 2430 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| čerstvě namletý pepř | Pepř černý mletý | |
| trochu trochu bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| masox (nemusí být) | Bujón hovězí | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |