Nutriční hodnoty (Vepřové kostky s rajčaty, paprikou a řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 597 kJ / 1 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,41 g |
Tuky | 27,90 g |
– nasycené | 6,85 g |
– nenasycené | 15,69 g |
–– mononenasycené | 9,95 g |
–– polynenasycené | 5,74 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 122,07 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 2,58 g |
Sůl | 5,46 g |
Sacharidy | 103,33 g |
– cukry | 54,71 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového masa (měla jsem ořez) | Vepřová kýta | 600 g |
1 1 větší cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 velkou žlutou papriku | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
3 3 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
4-5 4-5 řapíků celeru i se středovými lístky | Celer bulva čerstvá | 2430 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
čerstvě namletý pepř | Pepř černý mletý | |
trochu trochu bazalky | Bazalka čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
masox (nemusí být) | Bujón hovězí | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |