Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč po francouzsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 942 kJ /
2 854 kcal
Bílkoviny65,42 g
– z toho živočišné bílkoviny42,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,00 g
Tuky143,74 g
– nasycené78,83 g
– nenasycené52,65 g
–– mononenasycené45,10 g
–– polynenasycené7,55 g
––– omega 30,86 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,38 g
Sodík 503 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy321,70 g
– cukry170,30 g
––– laktóza10,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
100 g 100 g práškového cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
špetka špetka soli Sůl mořská
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 lžíce 2 lžíce práškového cukru Cukr bílý 50 g
3-5 cm 3-5 cm čerstvého zázvoru nebo 1 lžička sušeného Zázvor čerstvý
1 lžíce 1 lžíce škrobu (solamyl) Bramborový škrob 15 g
250 ml 250 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
jakékoliv ovoce čerstvé, nebo kompotované-měla jsem broskve Jahody čerstvé
mleté ořechy kolik kdo chce-nemusí se dávat Vlašské ořechy mleté
pár lžic pár lžic práškového cukru Cukr bílý
trošku trošku oleje na vytření formy Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.