Nutriční hodnoty (Koláč po francouzsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 942 kJ / 2 854 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 143,74 g |
– nasycené | 78,83 g |
– nenasycené | 52,65 g |
–– mononenasycené | 45,10 g |
–– polynenasycené | 7,55 g |
––– omega 3 | 0,86 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,38 g |
Sodík | 503 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 321,70 g |
– cukry | 170,30 g |
––– laktóza | 10,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
100 g 100 g práškového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 lžíce 2 lžíce práškového cukru | Cukr bílý | 50 g |
3-5 cm 3-5 cm čerstvého zázvoru nebo 1 lžička sušeného | Zázvor čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce škrobu (solamyl) | Bramborový škrob | 15 g |
250 ml 250 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
jakékoliv ovoce čerstvé, nebo kompotované-měla jsem broskve | Jahody čerstvé | |
mleté ořechy kolik kdo chce-nemusí se dávat | Vlašské ořechy mleté | |
pár lžic pár lžic práškového cukru | Cukr bílý | |
trošku trošku oleje na vytření formy | Olej řepkový |