Nutriční hodnoty (Babiččiny ořechové úlky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 424 kJ / 2 252 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,00 g |
| Tuky | 130,03 g |
| – nasycené | 10,00 g |
| – nenasycené | 100,01 g |
| –– mononenasycené | 10,01 g |
| –– polynenasycené | 90,00 g |
| ––– omega 3 | 15,00 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 66 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 229,22 g |
| – cukry | 203,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g vlašských ořechů (umletých) | Vlašské ořechy | 200 g |
| 200 g 200 g cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
| trochu trochu rumu | Rum | |
| marmeláda | Marmeláda jahodová | |
| 1 lžička 1 lžička jemně mleté kávy | Káva mletá | 5 g |
| máslový krém (viz. poznámka) | ||
| linecká kolečka (viz. poznámka) |