Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec v paprikové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie4 744 kJ /
1 134 kcal
Bílkoviny128,79 g
– z toho živočišné bílkoviny120,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,19 g
Tuky42,03 g
– nasycené16,53 g
– nenasycené18,28 g
–– mononenasycené15,51 g
–– polynenasycené2,76 g
––– omega 30,28 g
Vláknina15,87 g
Cholesterol 440 mg
Sodík 1,15 g
Sůl2,65 g
Sacharidy54,50 g
– cukry35,54 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
2 2 čerstvé papriky - měla jsem červenou a žlutou Paprika červená čerstvá 300 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
3 3 cherry rajčátka Rajčata cherry 90 g
1 1 celá lahůdková cibule Cibulka jarní nať čerstvá
masový vývar Vývar masový
50 ml 50 ml smetany na šlehání na zjemnění omáčky Smetana kravská sladká 30% 50 ml
1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru Cukr bílý 7.5 g
1 lžička 1 lžička Country koření Koření Argentina 5 g
1 lžíce 1 lžíce jíšky - (hladká mouka + olej) Mouka pšeničná hladká 10 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.