Nutriční hodnoty (Vepřová plec v paprikové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 4 744 kJ / 1 134 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 120,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,19 g |
Tuky | 42,03 g |
– nasycené | 16,53 g |
– nenasycené | 18,28 g |
–– mononenasycené | 15,51 g |
–– polynenasycené | 2,76 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 15,87 g |
Cholesterol | 440 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 54,50 g |
– cukry | 35,54 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
2 2 čerstvé papriky - měla jsem červenou a žlutou | Paprika červená čerstvá | 300 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
3 3 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 90 g |
1 1 celá lahůdková cibule | Cibulka jarní nať čerstvá | |
masový vývar | Vývar masový | |
50 ml 50 ml smetany na šlehání na zjemnění omáčky | Smetana kravská sladká 30% | 50 ml |
1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru | Cukr bílý | 7.5 g |
1 lžička 1 lžička Country koření | Koření Argentina | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce jíšky - (hladká mouka + olej) | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |