Nutriční hodnoty (Fazolovka husťačka, suplující oběd)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 477 kJ / 1 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,88 g |
Tuky | 147,43 g |
– nasycené | 71,88 g |
– nenasycené | 73,63 g |
–– mononenasycené | 63,03 g |
–– polynenasycené | 10,60 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 13,35 g |
Cholesterol | 123 mg |
Sodík | 2,84 g |
Sůl | 7,20 g |
Sacharidy | 39,73 g |
– cukry | 6,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2-3 hrsti 2-3 hrsti malých bílých fazolí | Fazole bílé | |
2-3 2-3 brambory | Brambor zimní | 125 g |
1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
150-200 g 150-200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 175 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku (může být i sušený) | Česnek čerstvý | 35 g |
kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
kousek kousek kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
3 3 růžičkové kapustičky | Kapusta růžičková čerstvá | |
1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
zeleninový bujón nebo vývar | Bujón zeleninový | |
1 lžička 1 lžička koření Tandori masala | Tandoori masala | 5 g |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |