Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolovka husťačka, suplující oběd)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 477 kJ /
1 548 kcal
Bílkoviny12,01 g
– z toho živočišné bílkoviny6,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,88 g
Tuky147,43 g
– nasycené71,88 g
– nenasycené73,63 g
–– mononenasycené63,03 g
–– polynenasycené10,60 g
––– omega 30,19 g
Vláknina13,35 g
Cholesterol 123 mg
Sodík 2,84 g
Sůl7,20 g
Sacharidy39,73 g
– cukry6,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-3 hrsti 2-3 hrsti malých bílých fazolí Fazole bílé
2-3 2-3 brambory Brambor zimní 125 g
1 1 lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
150-200 g 150-200 g anglické slaniny Anglická slanina 175 g
5 stroužků 5 stroužků česneku (může být i sušený) Česnek čerstvý 35 g
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
kousek kousek kapusty Kapusta hlávková čerstvá
3 3 růžičkové kapustičky Kapusta růžičková čerstvá
1 1 malý rajčatový protlak Protlak rajčatový
zeleninový bujón nebo vývar Bujón zeleninový
1 lžička 1 lžička koření Tandori masala Tandoori masala 5 g
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.