Nutriční hodnoty (Dobré jahodové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 227 kJ / 2 205 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,65 g |
| Tuky | 67,55 g |
| – nasycené | 22,26 g |
| – nenasycené | 30,72 g |
| –– mononenasycené | 24,09 g |
| –– polynenasycené | 6,63 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 11,07 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 641 mg |
| Sůl | 1,36 g |
| Sacharidy | 326,57 g |
| – cukry | 276,63 g |
| ––– laktóza | 5,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 6 lžic 6 lžic moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 37.5 g |
| 1 špetka 1 špetka kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 plechovka 1 plechovka (410 g) jahodového kompotu | Jahody zavařené | |
| 1 1 jahodový pudink | Puding v prášku | |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 50 g 50 g čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 50 g |