Nutriční hodnoty (Bažant pečený na víně a divokém koření)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 773 kJ / 1 380 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,31 g |
| Tuky | 126,87 g |
| – nasycené | 68,40 g |
| – nenasycené | 56,88 g |
| –– mononenasycené | 49,23 g |
| –– polynenasycené | 7,65 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 13,18 g |
| Cholesterol | 198 mg |
| Sodík | 1,82 g |
| Sůl | 4,47 g |
| Sacharidy | 21,31 g |
| – cukry | 10,96 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 bažant | Bažant | |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| koření Divočina | Nové koření mleté | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| nové koření | Nové koření | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 150 ml 150 ml vývar nebo bujon | Vývar hovězí | 150 ml |
| 150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |