Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bažant pečený na víně a divokém koření)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 773 kJ /
1 380 kcal
Bílkoviny9,16 g
– z toho živočišné bílkoviny4,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,31 g
Tuky126,87 g
– nasycené68,40 g
– nenasycené56,88 g
–– mononenasycené49,23 g
–– polynenasycené7,65 g
––– omega 30,30 g
Vláknina13,18 g
Cholesterol 198 mg
Sodík 1,82 g
Sůl4,47 g
Sacharidy21,31 g
– cukry10,96 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 bažant Bažant
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 2 petržele Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
koření Divočina Nové koření mleté
celý pepř Pepř černý
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
150 ml 150 ml vývar nebo bujon Vývar hovězí 150 ml
150 ml 150 ml červeného vína Víno červené suché 150 ml
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.