Nutriční hodnoty (Bažant pečený na víně a divokém koření)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 773 kJ / 1 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,31 g |
Tuky | 126,87 g |
– nasycené | 68,40 g |
– nenasycené | 56,88 g |
–– mononenasycené | 49,23 g |
–– polynenasycené | 7,65 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 13,18 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,47 g |
Sacharidy | 21,31 g |
– cukry | 10,96 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 bažant | Bažant | |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
koření Divočina | Nové koření mleté | |
celý pepř | Pepř černý | |
nové koření | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
150 ml 150 ml vývar nebo bujon | Vývar hovězí | 150 ml |
150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |