Nutriční hodnoty (Pangas s pikantním thajským přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 338 kJ / 559 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 28,03 g |
| – nasycené | 7,61 g |
| – nenasycené | 20,41 g |
| –– mononenasycené | 14,00 g |
| –– polynenasycené | 6,41 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 161 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
| – cukry | 0,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 filety 2 filety pangase nebo jiné bílé ryby | Pangas filet | 400 g |
| olej | Olej řepkový | |
| svazek svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| kousek kousek čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| citronová šťáva – několik kapek | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |