Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka se smetanovým přelivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie372 kJ /
89 kcal
Bílkoviny2,42 g
– z toho živočišné bílkoviny2,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky7,61 g
– nasycené4,90 g
– nenasycené2,33 g
–– mononenasycené1,94 g
–– polynenasycené0,39 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 23 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,06 g
Sacharidy2,71 g
– cukry2,38 g
––– laktóza2,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové panenky (cca 2 cm) Vepřová panenka
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
1 dl 1 dl vývaru Vývar hovězí 100 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 62.5 ml
olej na osmažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.