Nutriční hodnoty (Porková polévka s krupičkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 357 kJ / 324 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 30,35 g |
| – nasycené | 6,83 g |
| – nenasycené | 22,46 g |
| –– mononenasycené | 16,48 g |
| –– polynenasycené | 5,98 g |
| ––– omega 3 | 1,83 g |
| Vláknina | 0,45 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 11,03 g |
| – cukry | 0,08 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hrubé krupice | Krupice pšeničná hrubá | 15 g |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| tymián | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |