Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený skrei na fenyklu a cibuli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie143 kJ /
34 kcal
Bílkoviny0,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
filety filety tresky skreje Treska filet
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 střední fenykl Fenykl hlíza
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
muškátový oříšek Muškátový oříšek
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.