Nutriční hodnoty (Pangas se zeleninou a olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 887 kJ / 690 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,52 g |
| Tuky | 4,26 g |
| – nasycené | 0,79 g |
| – nenasycené | 2,71 g |
| –– mononenasycené | 1,02 g |
| –– polynenasycené | 1,68 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 11,58 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 369 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 45,00 g |
| – cukry | 30,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g ryby(filetů) | Treska filet | 500 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 2 2 velké barevné papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 3 3 mladé cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 dcl 1 dcl bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| černé olivy | Olivy čerstvé zralé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| olivový olej | Olej olivový |