Nutriční hodnoty (Dušené vepřové na řapíkatém celeru a hlívě ústřičné)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 166 kJ / 1 235 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,68 g |
| Tuky | 39,42 g |
| – nasycené | 13,37 g |
| – nenasycené | 20,20 g |
| –– mononenasycené | 15,78 g |
| –– polynenasycené | 4,42 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 89,20 g |
| Cholesterol | 339 mg |
| Sodík | 868 mg |
| Sůl | 2,30 g |
| Sacharidy | 60,10 g |
| – cukry | 35,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 řapíky 3 řapíky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 1500 g |
| 1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| 500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
| 200 g 200 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| červená sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 lžíce 1 lžíce vepřového sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| masový vývar | Vývar masový | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |