Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené vepřové na řapíkatém celeru a hlívě ústřičné)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 166 kJ /
1 235 kcal
Bílkoviny116,48 g
– z toho živočišné bílkoviny99,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,68 g
Tuky39,42 g
– nasycené13,37 g
– nenasycené20,20 g
–– mononenasycené15,78 g
–– polynenasycené4,42 g
––– omega 30,12 g
Vláknina89,20 g
Cholesterol 339 mg
Sodík 868 mg
Sůl2,30 g
Sacharidy60,10 g
– cukry35,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 řapíky 3 řapíky řapíkatého celeru Celer řapíkatý 1500 g
1 1 cibuli Cibule čerstvá 70 g
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
200 g 200 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 200 g
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
červená sladká paprika Paprika červená sušená
1 lžíce 1 lžíce vepřového sádla Sádlo vepřové 15 g
masový vývar Vývar masový
sádlo Sádlo vepřové
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.