Nutriční hodnoty (Dušené vepřové na řapíkatém celeru a hlívě ústřičné)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 166 kJ / 1 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,68 g |
Tuky | 39,42 g |
– nasycené | 13,37 g |
– nenasycené | 20,20 g |
–– mononenasycené | 15,78 g |
–– polynenasycené | 4,42 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 89,20 g |
Cholesterol | 339 mg |
Sodík | 868 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 60,10 g |
– cukry | 35,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 řapíky 3 řapíky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 1500 g |
1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
200 g 200 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
červená sladká paprika | Paprika červená sušená | |
1 lžíce 1 lžíce vepřového sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
masový vývar | Vývar masový | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |