Nutriční hodnoty (Kuřecí Pad Thai)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 447 kJ / 824 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,06 g |
Tuky | 31,37 g |
– nasycené | 5,89 g |
– nenasycené | 22,22 g |
–– mononenasycené | 11,44 g |
–– polynenasycené | 10,78 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 11,79 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 80,38 g |
– cukry | 15,07 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
60 g 60 g rýžových nudlí | Nudle rýžové | 60 g |
20 g 20 g arašídů | Arašídy solené | 20 g |
120 g 120 g limetky | Limetka čerstvá | 120 g |
20 ml 20 ml rybí omáčky | Rybí omáčka | 20 ml |
6 g 6 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 6 g |
5 ml 5 ml rýžového octa | Ocet rýžový | 5 ml |
5 g 5 g česneku | Česnek čerstvý | 5 g |
5 g 5 g čerstvého chilli | Chilli paprička sušená | 5 g |
120 g 120 g kuřecích prsou | Kuře prso | 120 g |
10 ml 10 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 10 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
20 g 20 g sójových klíčků | Klíčky mungo čerstvé | 20 g |
10 g 10 g koriandru | Koriandr semena | 10 g |
10 g 10 g jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 10 g |