Nutriční hodnoty (Zapekanec z kysaného zelí, brambor a uzeného masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 8 069 kJ / 1 929 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 137,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,96 g |
| Tuky | 46,34 g |
| – nasycené | 7,36 g |
| – nenasycené | 31,39 g |
| –– mononenasycené | 23,27 g |
| –– polynenasycené | 8,13 g |
| ––– omega 3 | 2,00 g |
| Vláknina | 56,40 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 12,37 g |
| Sůl | 30,00 g |
| Sacharidy | 214,60 g |
| – cukry | 58,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg ve slupce uvařených brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 kg 1 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 1000 g |
| 500 g 500 g uvařeného uzeného masa (měla jsem z žebírek) | Vepřová plec uzená | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje nebo sádla | Olej řepkový | 22 ml |
| sekaná celerová nať | Petržel nať čerstvá |