Nutriční hodnoty (Jarní vaječný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 731 kJ / 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,85 g |
Tuky | 38,92 g |
– nasycené | 9,28 g |
– nenasycené | 18,34 g |
–– mononenasycené | 14,41 g |
–– polynenasycené | 3,94 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 5,08 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 642 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 25,80 g |
– cukry | 16,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 hlavičky salátu Little gem (mini varianta římského salátu) | Salát listový čerstvý | |
5 5 vařených vajec | Vejce slepičí | 350 g |
plechovka plechovka tuňáku v oleji s chilli | Tuňák v oleji | |
1 1 oranžová kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
2 PL 2 PL vinné hořčice (lze nahradit Dijonskou) | Hořčice plnotučná | |
100 g 100 g vinné omáčky | ||
3 PL 3 PL sterilované červené řepy s křenem | Červená řepa sterilovaná | |
2 PL 2 PL strouhaného křenu | Křen čerstvý | 30 g |
3 PL 3 PL nálevu z řepy | Nálev z okurek | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
ocet | Ocet lihový | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
několik kapek několik kapek oleje | Olej řepkový | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá |