Nutriční hodnoty (Aspik s uzenou rybou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 360 kJ / 86 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,06 g |
| Tuky | 2,22 g |
| – nasycené | 0,34 g |
| – nenasycené | 1,62 g |
| –– mononenasycené | 0,81 g |
| –– polynenasycené | 0,81 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 6,18 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 10,98 g |
| – cukry | 2,11 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 uzení pstruzi (může být ale i jiná uzená sladkovodní ryba) | Pstruh | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 4 4 hřebíčky | Hřebíček | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce hořčičných semínek | Hořčice žlutá semena | 7.5 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce celého černého pepře | Pepř černý | 7.5 g |
| 1/2 l 1/2 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
| citronová šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 6 lístků 6 lístků bílé želatiny | Želatina vepřová | |
| čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý | |
| čerstvá petrželka nebo kerblík | Petržel nať čerstvá | |
| několik kapek několik kapek Worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | |
| uzený losos na ozdobu | Losos filet bez kůže uzený |