Nutriční hodnoty (Bramborový salát z grilovaných nových brambor a bylinek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 390 kJ / 1 049 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,03 g |
Tuky | 4,17 g |
– nasycené | 0,66 g |
– nenasycené | 3,16 g |
–– mononenasycené | 1,83 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 26,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 646 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 208,70 g |
– cukry | 14,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg nových brambor | Brambor raný | 1000 g |
4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice (nebo jiné dle chuti) | Hořčice dijonská | 15 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
10 stroužků 10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
1 1 menší svazek hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | |
1 hrst 1 hrst nasekané rukoly | Rukola čerstvá | |
vinný ocet (dle chuti) | Ocet vinný bílý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hrubá sůl (na grilování brambor) | Sůl mořská | |
mořská sůl (na salát) | Sůl mořská | |
olivový olej na smažení | Olej olivový |