Nutriční hodnoty (Hrníčková šlehačková bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 866 kJ / 4 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,50 g |
Tuky | 231,37 g |
– nasycené | 67,89 g |
– nenasycené | 150,13 g |
–– mononenasycené | 109,73 g |
–– polynenasycené | 40,40 g |
––– omega 3 | 11,06 g |
Vláknina | 11,25 g |
Cholesterol | 768 mg |
Sodík | 401 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 541,00 g |
– cukry | 263,75 g |
––– laktóza | 6,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
1 hrnek 1 hrnek pískového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
250 ml 250 ml šlehačky ke šlehání | Šlehačka 35% | 250 ml |
meruňky | Dužina meruňky čerstvá | |
jahody (ovoce podle chuti) | Jahody čerstvé | |
trochu trochu hrubé mouky na ovoce | Mouka pšeničná hrubá | |
tuk na vymazání | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |