Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrníčková šlehačková bublanina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 866 kJ /
4 509 kcal
Bílkoviny60,11 g
– z toho živočišné bílkoviny22,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,50 g
Tuky231,37 g
– nasycené67,89 g
– nenasycené150,13 g
–– mononenasycené109,73 g
–– polynenasycené40,40 g
––– omega 311,06 g
Vláknina11,25 g
Cholesterol 768 mg
Sodík 401 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy541,00 g
– cukry263,75 g
––– laktóza6,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 375 g
1 hrnek 1 hrnek pískového cukru Cukr bílý 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
250 ml 250 ml šlehačky ke šlehání Šlehačka 35% 250 ml
meruňky Dužina meruňky čerstvá
jahody (ovoce podle chuti) Jahody čerstvé
trochu trochu hrubé mouky na ovoce Mouka pšeničná hrubá
tuk na vymazání Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.