Nutriční hodnoty (Pečená vepřová plec prošpikovaná mladým česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 407 kJ / 2 009 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 276,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 258,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,16 g |
| Tuky | 56,02 g |
| – nasycené | 14,04 g |
| – nenasycené | 27,95 g |
| –– mononenasycené | 23,85 g |
| –– polynenasycené | 4,11 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 46,20 g |
| Cholesterol | 845 mg |
| Sodík | 715 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 93,60 g |
| – cukry | 13,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,3 kg 1,3 kg vepřové plece (s kostí a kůží - příčný řez vysoký 4 cm) | Vepřová plec | 1299.9999523162842 g |
| 3 palice 3 palice česneku (mladého čerstvého) | Česnek čerstvý | 270 g |
| 2 2 karotky | Mrkev čerstvá | |
| 2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 3 lístky 3 lístky libečku | Libeček čerstvý | |
| 2 2 cibule (střední) | Cibule čerstvá | 140 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| slunečnicový olej | Olej slunečnicový |