Nutriční hodnoty (Staročeská jehla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 350 kJ / 1 996 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 153,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,13 g |
| Tuky | 63,75 g |
| – nasycené | 30,15 g |
| – nenasycené | 23,73 g |
| –– mononenasycené | 18,38 g |
| –– polynenasycené | 5,35 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 31,25 g |
| Cholesterol | 2,44 g |
| Sodík | 779 mg |
| Sůl | 2,25 g |
| Sacharidy | 185,90 g |
| – cukry | 125,40 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g vepřových jater | Játra vepřová | 750 g |
| 250 g 250 g sušených švestek | Švestky sušené | 250 g |
| 120 120 g anglické slaniny nakrájené na tenké plátky | Anglická slanina | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletý zázvor | Zázvor sušený mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |