Nutriční hodnoty (Vepřové játrové nudličky v marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 706 kJ / 408 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,99 g |
| Tuky | 14,47 g |
| – nasycené | 3,51 g |
| – nenasycené | 8,55 g |
| –– mononenasycené | 5,55 g |
| –– polynenasycené | 3,00 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 9,54 g |
| Cholesterol | 299 mg |
| Sodík | 2,32 g |
| Sůl | 5,41 g |
| Sacharidy | 39,80 g |
| – cukry | 13,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 lalok vepřových jater | Játra vepřová | |
| 50 g 50 g ostřejšího salámu (nemusí být) | Polosuchý salám | 50 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 3 cm 3 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| malá hrst hrst mandlí | Mandle neloupané | |
| 2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce škrobu | Bramborový škrob | 15 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |