Nutriční hodnoty (Vepřový šašlik na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 045 kJ / 2 401 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 112,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,42 g |
| Tuky | 185,12 g |
| – nasycené | 86,13 g |
| – nenasycené | 92,57 g |
| –– mononenasycené | 78,97 g |
| –– polynenasycené | 13,60 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 20,58 g |
| Cholesterol | 340 mg |
| Sodík | 3,51 g |
| Sůl | 8,50 g |
| Sacharidy | 44,00 g |
| – cukry | 29,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 200 g 200 g uzené slaniny | Špek | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| provensálské bylinky | Provensálské koření | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| 1 dl 1 dl bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| kousek kousek cukety | Cuketa čerstvá |