Nutriční hodnoty (Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 825 kJ / 197 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
| Tuky | 0,47 g |
| – nasycené | 0,08 g |
| – nenasycené | 0,26 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 133 mg |
| Sůl | 0,26 g |
| Sacharidy | 39,04 g |
| – cukry | 25,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
| l lžička lžička čiré želatiny (dortové želé) | Želatina vepřová | |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 24 g |
| l sáček sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 2 2 bílky | Vaječný bílek | 66 g |