Nutriční hodnoty (Sušená rajčata v olivovém oleji)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 22 502 kJ / 5 378 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,04 g |
| Tuky | 482,50 g |
| – nasycené | 66,60 g |
| – nenasycené | 414,10 g |
| –– mononenasycené | 356,00 g |
| –– polynenasycené | 58,10 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 55,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 245 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 202,00 g |
| – cukry | 150,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 kg 3 kg menších keříčkových rajčat | Rajče červené čerstvé | 3000 g |
| 4 lžičky 4 lžičky provensálského koření | Provensálské koření | 20 g |
| 1 1 velká hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 0,5 litru 0,5 litru olivového oleje | Olej olivový | 500 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky celého pepře | Pepř černý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |