Nutriční hodnoty (Bramboráčky s hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 98 679 kJ / 23 585 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 609,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 601,23 g |
| Tuky | 38,23 g |
| – nasycené | 1,93 g |
| – nenasycené | 4,01 g |
| –– mononenasycené | 3,15 g |
| –– polynenasycené | 0,85 g |
| ––– omega 3 | 3,03 g |
| Vláknina | 665,45 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 1,91 g |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 4 868,75 g |
| – cukry | 304,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 600 g brambor cca 4větší kusy | Brambor zimní | 30000 g |
| 200 200 ml hrnek uvařených hříbků - nejlépe směska | Hřib čerstvý | |
| 150 150 g Solamylu - 4 vrchovaté polévkové lžíce | Bramborový škrob | |
| 1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| libečku | Libeček čerstvý | |
| 1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej na smažení | Olej řepkový |