Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cannelloni plněné mletým masem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 8. 2010 22:29

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota7 965 kJ / 1 904 kcal
Bílkoviny163,36 g
Tuky48,14 g
Vláknina10,89 g
Cholesterol414 mg
Sodík796 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy198,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept jsem zveřejnila již na svém blogu, ale pro lepší viditelnost ho přidávám i tady :-) Snad bude chutnat

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

alena

28. 10. 2016 15:17

Cannelloni dělám ráda,ale zalévám je špenátem a strouhaným sýrem.Ovšem ne každý má rád špenát... :-D :yes:

matysekkol

19. 10. 2015 19:09

kikicha: Přesně jste vystihla moje pocity z tohoto jídla :-*:-*:-*

matysekkol

19. 10. 2015 19:07

Zdravím Dajens, dnes jsem je vyzkoušela a jsme všichni nadšený:-))Jako teda vážně nemají chybu!!! Díky za super recept :yes::yes::yes:

Antonie

29. 6. 2014 15:35

Dobrý den, musím poslat bod, dnes jsem je vařila úplně poprvé a bylo to vážně super takže děkuju za tento recept. Budu to vařit častěji :-))

dajens

9. 6. 2014 16:24

Ivana79 --- velmi mě těší, že chutnalo. Jednou jsem dělala podobně i lasagne a moc chutnalo. :-)

Ivana79

28. 6. 2013 14:53

Dnes som robila cannelloni tiež prvý krát a v takejto úprave nám moc chutili :-p:yes: Nemám moc rada bešamel a takto to bolo tiež moc šťavnaté a chutné;-)+12:yes:

doda

21. 4. 2013 12:25

díky,kouknu ještě jsem na ně nenarazila,ale těstoviny máme rádi moc:yes:

Alexiss

21. 4. 2013 11:29

boda: V každém supermarketu mezi těstovinami. ;-):-))

boda

21. 4. 2013 08:33

kde se dají sehnat canelonni

Andrtálka

16. 4. 2013 11:19

Už se to peče,už se to smaží :-p

Jitkas

24. 2. 2013 13:42

Magdula, pecu asi 45 min.,ale na nizsi teplotu. Az ke konci pridam stupne, dokud se neudela svetla kurcicka. Pak vypnu a vyndam. Nechte je v pekacku jeste trochu (asi 10 min).Pak teprve servirujte.

dajens

24. 2. 2013 13:37

Magďula: Canneloni peču do té doby, než jsou na povrchu zlatavé, prozradí to i okraje pekáčku, které začnou trošku tmavnout. Je dobré zkusit nožem, jestli jsou již těstoviny měkké - odhaduji dobu pečení tak 30 min.

Magďula

24. 2. 2013 13:28

Zkouším dnes poprvé, snad se vydaří :-)
Jen jsem nikde nenašla pro mě dost zásadní věc a to jak dlouho mám péci??;-(

Vlaďka

30. 10. 2012 12:33

Naprosto vynikající jídlo. Lepší nežli lasagne, mnohem jemnější. Díky za recept.

výkona

25. 9. 2012 20:05

Toto je můj oblíbený recept. Ta šlehačka je na tom nejlepší!

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cannelloni caneloni cannelloni recept caneloni plnene masem testoviny plnené mletým masem plnene caneloni plněné těstoviny mletým masem canelloni s mletým masem caneloni plněné canelloni s masem caneloni plněné mletým masem caneloni recept canelony plněné canelony plněné caneloni recept plněné canelloni cannelloni recepty canelloni canneloni s mletým masem recepty cannelloni

Suroviny: maso mleté mix, rajče loupané, cannelloni, smetana 33%, cibule, parmazán, olej olivový, máslo, koření oregáno, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Cannelloni plněné mletým masem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Br7