Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky s mrkví a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 173 kJ / 997 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 170,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 164,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,68 g |
| Tuky | 20,21 g |
| – nasycené | 3,92 g |
| – nenasycené | 14,71 g |
| –– mononenasycené | 9,79 g |
| –– polynenasycené | 4,92 g |
| ––– omega 3 | 2,32 g |
| Vláknina | 15,45 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 449 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 31,13 g |
| – cukry | 7,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa bez kosti 400 g | Kuře prso | 700 g |
| 20 plátků 20 plátků Anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 pečený česnek pokud nemáme nahradíme sušeným granulovaným | Česnek čerstvý | 70 g |
| 2 2 lžíce nakrájených lístků petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 250 ml 250 ml drůbežího vývaru postačí ze skeletu nebo použijeme vodu | Vývar kuřecí | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| nit na zajištění závitků |