Nutriční hodnoty (Papriková pasta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 327 kJ / 1 512 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,96 g |
| Tuky | 104,34 g |
| – nasycené | 7,51 g |
| – nenasycené | 92,11 g |
| –– mononenasycené | 64,56 g |
| –– polynenasycené | 27,56 g |
| ––– omega 3 | 8,20 g |
| Vláknina | 24,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,26 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 118,50 g |
| – cukry | 108,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 cibule (velké) | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 kg 1 kg bílých paprik | Paprika bílá čerstvá | 1000 g |
| 1-2 1-2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce octa | Ocet lihový | 45 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 1 rajčatový protlak (140g) | Protlak rajčatový |