Nutriční hodnoty (Pečené filety z candáta v jogutru a sezamu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 288 kJ / 1 742 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 182,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 158,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,38 g |
| Tuky | 71,50 g |
| – nasycené | 24,65 g |
| – nenasycené | 39,61 g |
| –– mononenasycené | 24,13 g |
| –– polynenasycené | 15,49 g |
| ––– omega 3 | 1,40 g |
| Vláknina | 8,33 g |
| Cholesterol | 469 mg |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 2,67 g |
| Sacharidy | 88,34 g |
| – cukry | 6,29 g |
| ––– laktóza | 1,06 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 filety 4 filety z candáta | Candát filet | 800 g |
| 1 1 malý bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 2 lžičky 2 lžičky kari koření | Kari | 10 g |
| citron -šťáva z půlky půlky citrónu | Citrón čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce parmazánu | Parmezán | 30 g |
| 3 lžíce 3 lžíce sezamového semínka | Sezam loupaný | 45 g |
| 100 g 100 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený barevný pepř | Pepř barevný |