Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníková buchta s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 475 kJ /
4 177 kcal
Bílkoviny76,04 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky152,68 g
– nasycené14,96 g
– nenasycené124,25 g
–– mononenasycené87,65 g
–– polynenasycené36,60 g
––– omega 310,33 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 308 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy617,10 g
– cukry260,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
400 ml 400 ml podmáslí Podmáslí 400 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek strouhaného perníku (+ troška na vysypání plechu) Perník strouhaný
1 1 kypřicí prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
700-800 g 700-800 g ovoce (blumy, hrozny,...) Jahody čerstvé 750 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 30 g
tuk na vymazání plechu Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.