Nutriční hodnoty (Krkovice s celerem, připravená v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 462 kJ / 1 784 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 95,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,85 g |
| Tuky | 113,80 g |
| – nasycené | 25,39 g |
| – nenasycené | 66,40 g |
| –– mononenasycené | 50,84 g |
| –– polynenasycené | 15,56 g |
| ––– omega 3 | 2,28 g |
| Vláknina | 39,65 g |
| Cholesterol | 251 mg |
| Sodík | 1,96 g |
| Sůl | 4,35 g |
| Sacharidy | 69,95 g |
| – cukry | 6,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g vepřové krkovice (2 silnější plátky) | Vepřová krkovice | 350 g |
| 100 g 100 g kmínového boku (2 silnější špalíčky) | Vepřový bok uzený | 100 g |
| 200 g 200 g celeru nastrouhaného na hrubých slzičkách | Celer bulva čerstvá | 200 g |
| 80 g 80 g kmínového boku nakrájeného na nudličky | Vepřový bok uzený | 80 g |
| 4 4 vrchovaté lžíce krenexu / křeníku | Křen sterilovaný | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
| 3 3 prolisované stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| voda na podlití | Voda | |
| párátka nebo kuchyňská nit |