Nutriční hodnoty (Krkovice s celerem, připravená v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 462 kJ / 1 784 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 95,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,85 g |
Tuky | 113,80 g |
– nasycené | 25,39 g |
– nenasycené | 66,40 g |
–– mononenasycené | 50,84 g |
–– polynenasycené | 15,56 g |
––– omega 3 | 2,28 g |
Vláknina | 39,65 g |
Cholesterol | 251 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,35 g |
Sacharidy | 69,95 g |
– cukry | 6,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g vepřové krkovice (2 silnější plátky) | Vepřová krkovice | 350 g |
100 g 100 g kmínového boku (2 silnější špalíčky) | Vepřový bok uzený | 100 g |
200 g 200 g celeru nastrouhaného na hrubých slzičkách | Celer bulva čerstvá | 200 g |
80 g 80 g kmínového boku nakrájeného na nudličky | Vepřový bok uzený | 80 g |
4 4 vrchovaté lžíce krenexu / křeníku | Křen sterilovaný | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
3 3 prolisované stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
voda na podlití | Voda | |
párátka nebo kuchyňská nit |