Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krkovice s celerem, připravená v papiňáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 462 kJ /
1 784 kcal
Bílkoviny111,60 g
– z toho živočišné bílkoviny95,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,85 g
Tuky113,80 g
– nasycené25,39 g
– nenasycené66,40 g
–– mononenasycené50,84 g
–– polynenasycené15,56 g
––– omega 32,28 g
Vláknina39,65 g
Cholesterol 251 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,35 g
Sacharidy69,95 g
– cukry6,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g vepřové krkovice (2 silnější plátky) Vepřová krkovice 350 g
100 g 100 g kmínového boku (2 silnější špalíčky) Vepřový bok uzený 100 g
200 g 200 g celeru nastrouhaného na hrubých slzičkách Celer bulva čerstvá 200 g
80 g 80 g kmínového boku nakrájeného na nudličky Vepřový bok uzený 80 g
4 4 vrchovaté lžíce krenexu / křeníku Křen sterilovaný
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžička 1 lžička celého kmínu Kmín 5 g
3 3 prolisované stroužky česneku Česnek čerstvý 210 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
voda na podlití Voda
párátka nebo kuchyňská nit

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.