Nutriční hodnoty (Kuře s chutí Maďarska)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 053 kJ / 1 925 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
| Tuky | 23,33 g |
| – nasycené | 5,00 g |
| – nenasycené | 17,83 g |
| –– mononenasycené | 6,33 g |
| –– polynenasycené | 11,50 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 19,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,01 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 376,67 g |
| – cukry | 50,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 500 g 500 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 500 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| papriková pasta | Pasta papriková | |
| 1/2 l 1/2 l drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |