Nutriční hodnoty (Ruský smažák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 724 kJ / 1 129 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 66,40 g |
| Tuky | 5,10 g |
| – nasycené | 3,83 g |
| – nenasycené | 0,78 g |
| –– mononenasycené | 0,11 g |
| –– polynenasycené | 0,66 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 143,37 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 315 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 136,23 g |
| – cukry | 41,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg hub | Hřib čerstvý | 2000 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
| olej | Olej řepkový | |
| bylinky | Petržel nať čerstvá | |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |