Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vejce v mléce - Oeufs au lait)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 639 kJ /
1 109 kcal
Bílkoviny51,22 g
– z toho živočišné bílkoviny51,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky48,74 g
– nasycené18,78 g
– nenasycené20,00 g
–– mononenasycené16,70 g
–– polynenasycené3,30 g
––– omega 30,36 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 643 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy116,30 g
– cukry113,50 g
––– laktóza23,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
500 ml 500 ml plnotučného mléka (použila jsem 12% smetanu, kterou jsem do půllitru dolila polotučným mlékem) Mléko kravské plnotučné 3,5% 500 ml
80-100 g 80-100 g krystalového cukru Cukr bílý 90 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1/2 1/2 vanilkového lusku Vanilkové lusky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.