Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Guláš z jeleního masa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 218 kJ /
2 203 kcal
Bílkoviny163,23 g
– z toho živočišné bílkoviny150,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,43 g
Tuky120,78 g
– nasycené60,15 g
– nenasycené56,39 g
–– mononenasycené47,74 g
–– polynenasycené8,65 g
––– omega 30,40 g
Vláknina37,90 g
Cholesterol 399 mg
Sodík 2,09 g
Sůl5,05 g
Sacharidy76,90 g
– cukry35,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g jeleního masa (dala jsem plec) Jelení kýta 700 g
6 6 větších cibulí Cibule čerstvá 420 g
1 palička 1 palička česneku Česnek čerstvý 80 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
6 kuliček 6 kuliček jalovce Jalovec sušený
6 kuliček 6 kuliček celého pepře Pepř černý
6 snítek 6 snítek rozmarýnu Rozmarýn sušený
feferonky dle chuti Chilli paprička čerstvá
200 ml 200 ml červeného vína Víno červené suché 200 ml
podle potřeby hovězí vývar Vývar hovězí
100 g 100 g slaniny nebo špeku Špek 100 g
sůl Sůl mořská
150 g 150 g loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 150 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.