Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněné batáty mletým masem v parním hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 655 kJ /
1 352 kcal
Bílkoviny111,18 g
– z toho živočišné bílkoviny111,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky97,56 g
– nasycené35,82 g
– nenasycené54,15 g
–– mononenasycené42,80 g
–– polynenasycené11,35 g
––– omega 30,43 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 559 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,21 g
Sacharidy7,20 g
– cukry6,50 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg mletého masa Vepřový ořez 500 g
10 dkg 10 dkg Eidamu strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1 1 střední batát(a) Batáty neloupané
čerstvý koriandr Koriandr listy čerstvé
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
špetka špetka uzené červené papriky Paprika uzená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.