Nutriční hodnoty (Plněné batáty mletým masem v parním hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 655 kJ / 1 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 97,56 g |
– nasycené | 35,82 g |
– nenasycené | 54,15 g |
–– mononenasycené | 42,80 g |
–– polynenasycené | 11,35 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 559 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,21 g |
Sacharidy | 7,20 g |
– cukry | 6,50 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
10 dkg 10 dkg Eidamu strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 1 střední batát(a) | Batáty neloupané | |
čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
špetka špetka uzené červené papriky | Paprika uzená |