Nutriční hodnoty (Zdravý a dobrý salát s dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 283 kJ / 307 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,20 g |
| Tuky | 2,60 g |
| – nasycené | 0,43 g |
| – nenasycené | 1,95 g |
| –– mononenasycené | 0,62 g |
| –– polynenasycené | 1,33 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 15,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 156 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 51,00 g |
| – cukry | 37,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 ledový salát | Salát ledový čerstvý | 400 g |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| tatarská omáčka | Tatarská omáčka | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| salátové koření | Provensálské koření |