Nutriční hodnoty (Treska v papilotě se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 241 kJ / 536 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 3,50 g |
| – nasycené | 0,70 g |
| – nenasycené | 2,10 g |
| –– mononenasycené | 0,70 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 420 mg |
| Sodík | 462 mg |
| Sůl | 1,12 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600-800 g 600-800 g filetů z tresky (nebo jiné mořské ryby) | Treska filet | 700 g |
| malé cukety | Cuketa čerstvá | |
| mladé mrkve | Mrkev čerstvá | |
| jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| řapíkatý celer | Celer řapíkatý | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý citronový pepř (nebo černý pepř) | Pepř černý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá |