Vepřové maso na thajský způsob

krkovicka.x Kuchař: krkovicka.x

Doba přípravy: 30-35 minut 2-3 porce Vepřové maso 1 názor

Suroviny

300 g vepřové pečeně
1 menší cibule na větší kousky
1/2 červené i zelené kapie na větší kousky
6 keříčkových cherry rajčátek půlených
70-100 g pasty:
3 PL nasekané kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
4 stroužky česneku
5 chilli papriček
2 KL nasekané citronové trávy
1 KL sladké papriky
1 KL nastrouhaného zázvoru
2 KL rybí omáčky
½ KL limetkové šťávy
3 PL oleje
sůl a pepř
250-300 ml vepřového vývaru
Recept si zatím oblíbilo 19 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájíme maso na širší, ale tenké pásky a restujeme na mírně osmahlé cibuli, za stálého míchání, cca 5 -7 minut.

  2. Veškeré suroviny na pastu mixujeme ponorným mixérem za pomalého přilévání oleje.

  3. K orestovanému masu přidáme zeleninu, po chvilce pastu, podlijeme vývarem, necháme cca 15-20 minut probublávat a můžeme servírovat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 2 995 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové maso na thajský způsob

Tématické fráze: vepřové maso recepty thajské vepřové recepty z vepřového masa bůček na thajský způsob thajský bůček thajske maso thajské vepřové nudličky veprove po thajsku vepřové nudličky po thajsku bůček po thajsku thajske z vepřového masa thajské vepřového masa thajske maso pečení recept na vepřové maso thajské veprove recepty vepřovy buček po thajsku thajske recepty vepřové maso na kořenové zelenině vepřové thajské tajske maso recepty