Nutriční hodnoty (Jablečný ovesný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 485 kJ / 4 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,55 g |
Tuky | 223,02 g |
– nasycené | 176,15 g |
– nenasycené | 31,89 g |
–– mononenasycené | 21,46 g |
–– polynenasycené | 10,43 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 83,56 g |
Cholesterol | 581 mg |
Sodík | 696 mg |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 468,89 g |
– cukry | 202,46 g |
––– laktóza | 27,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 ks 2 ks vanilkového pudingu (popř.kakaového) | Puding v prášku | 76 g |
1 hrnek 1 hrnek ovesných vloček | Vločky ovesné | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek kokosu | Kokos strouhaný | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
2 lžíce 2 lžíce rozinek | Rozinky | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
5 5 nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
0,5 hrnku 0,5 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |