Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný ovesný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 485 kJ /
4 657 kcal
Bílkoviny110,16 g
– z toho živočišné bílkoviny57,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,55 g
Tuky223,02 g
– nasycené176,15 g
– nenasycené31,89 g
–– mononenasycené21,46 g
–– polynenasycené10,43 g
––– omega 30,64 g
Vláknina83,56 g
Cholesterol 581 mg
Sodík 696 mg
Sůl2,21 g
Sacharidy468,89 g
– cukry202,46 g
––– laktóza27,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 ks 2 ks vanilkového pudingu (popř.kakaového) Puding v prášku 76 g
1 hrnek 1 hrnek ovesných vloček Vločky ovesné 250 g
1 hrnek 1 hrnek kokosu Kokos strouhaný 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
2 lžíce 2 lžíce rozinek Rozinky 30 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
5 5 nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 750 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 24 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
0,5 hrnku 0,5 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.