Nutriční hodnoty (Vepřové ragů s rýžovou peřinkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 706 kJ / 886 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 109,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,91 g |
Tuky | 24,22 g |
– nasycené | 5,91 g |
– nenasycené | 12,20 g |
–– mononenasycené | 10,36 g |
–– polynenasycené | 1,84 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 13,45 g |
Cholesterol | 358 mg |
Sodík | 342 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 32,48 g |
– cukry | 21,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500-600 g 500-600 g vepřové plece | Vepřová plec | 550 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky kari | Kari | 1.25 g |
olej | Olej řepkový | |
2 2 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
brokolice | Brokolice čerstvá | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
1 1 střední mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 zelená cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
rýže | Rýže bílá | |
bylinky (dle vlastní chuti) | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
horká voda | Voda | |
1 dl 1 dl bílého suchého vína (nemusí být) | Víno bílé suché | 100 ml |