Nutriční hodnoty (Vepřové ragů s rýžovou peřinkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 706 kJ / 886 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 109,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,91 g |
| Tuky | 24,22 g |
| – nasycené | 5,91 g |
| – nenasycené | 12,20 g |
| –– mononenasycené | 10,36 g |
| –– polynenasycené | 1,84 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 13,45 g |
| Cholesterol | 358 mg |
| Sodík | 342 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 32,48 g |
| – cukry | 21,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500-600 g 500-600 g vepřové plece | Vepřová plec | 550 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky kari | Kari | 1.25 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 2 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| brokolice | Brokolice čerstvá | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 střední mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 zelená cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| rýže | Rýže bílá | |
| bylinky (dle vlastní chuti) | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| horká voda | Voda | |
| 1 dl 1 dl bílého suchého vína (nemusí být) | Víno bílé suché | 100 ml |