Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ragů s rýžovou peřinkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 706 kJ /
886 kcal
Bílkoviny114,36 g
– z toho živočišné bílkoviny109,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,91 g
Tuky24,22 g
– nasycené5,91 g
– nenasycené12,20 g
–– mononenasycené10,36 g
–– polynenasycené1,84 g
––– omega 30,11 g
Vláknina13,45 g
Cholesterol 358 mg
Sodík 342 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy32,48 g
– cukry21,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500-600 g 500-600 g vepřové plece Vepřová plec 550 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké mleté papriky Paprika červená sušená 0.5 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky kari Kari 1.25 g
olej Olej řepkový
2 2 velká rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
brokolice Brokolice čerstvá
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
1 1 střední mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 zelená cibulka Cibulka jarní čerstvá
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
rýže Rýže bílá
bylinky (dle vlastní chuti) Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
horká voda Voda
1 dl 1 dl bílého suchého vína (nemusí být) Víno bílé suché 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.