Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí přírodní plátek se zelenými fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie855 kJ /
204 kcal
Bílkoviny46,60 g
– z toho živočišné bílkoviny46,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky2,00 g
– nasycené0,56 g
– nenasycené1,14 g
–– mononenasycené0,76 g
–– polynenasycené0,38 g
––– omega 30,38 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 110 mg
Sodík 110 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g kuřecích prsou Kuře prso 200 g
zelené fazolky Fazolky čerstvé
slanina nebo měkký salám (já dávám oboje) Špek
sojová omáčka Sójová omáčka Tamari
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
hořčice Hořčice plnotučná
voda Voda
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
česnek sušený Česnek čerstvý
Grilovací koření Grilovací koření
Hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.