Nutriční hodnoty (Bábovka s jablkem a Margotkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 653 kJ / 3 741 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 69,64 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,54 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,10 g | 
| Tuky | 184,45 g | 
| – nasycené | 21,43 g | 
| – nenasycené | 148,83 g | 
| –– mononenasycené | 105,72 g | 
| –– polynenasycené | 43,11 g | 
| ––– omega 3 | 12,45 g | 
| Vláknina | 18,40 g | 
| Cholesterol | 792 mg | 
| Sodík | 532 mg | 
| Sůl | 1,84 g | 
| Sacharidy | 441,45 g | 
| – cukry | 207,75 g | 
| ––– laktóza | 12,25 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g | 
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g | 
| 175 g 175 g cukru krupice | Cukr bílý | 175 g | 
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml | 
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml | 
| 1 1 tyčinka Margot | Čokoládová tyčinka | |
| 1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g | 
| strouhaná kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |