Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na víně se smaženými tvarůžky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 474 kJ /
1 308 kcal
Bílkoviny68,93 g
– z toho živočišné bílkoviny51,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,20 g
Tuky26,66 g
– nasycené7,17 g
– nenasycené13,25 g
–– mononenasycené9,58 g
–– polynenasycené3,68 g
––– omega 30,13 g
Vláknina21,75 g
Cholesterol 1,51 g
Sodík 1,79 g
Sůl4,26 g
Sacharidy155,80 g
– cukry8,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g kuřecích jater Játra kuřecí 250 g
6 6 tvarůžků Tvarůžky
6 plátků 6 plátků šunky od kosti Šunka vepřová uzená
olej na smažení tvarůžků a restování jater Tvarůžky
2 dl 2 dl bílého vína Víno bílé suché 200 ml
2 lžíce 2 lžíce provensálského koření Provensálské koření 30 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
několik lžic několik lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká
strouhanka Strouhanka pšeničná
1 lžíce 1 lžíce sardelové pasty Sardelová pasta 15 g
zelená nať (do šťouchaných brambor) Petržel nať čerstvá
750 g 750 g brambor Brambor zimní 750 g
cibule Cibule čerstvá
lžíce lžíce másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.