Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na víně se smaženými tvarůžky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 474 kJ / 1 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,20 g |
Tuky | 26,66 g |
– nasycené | 7,17 g |
– nenasycené | 13,25 g |
–– mononenasycené | 9,58 g |
–– polynenasycené | 3,68 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 21,75 g |
Cholesterol | 1,51 g |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,26 g |
Sacharidy | 155,80 g |
– cukry | 8,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 250 g |
6 6 tvarůžků | Tvarůžky | |
6 plátků 6 plátků šunky od kosti | Šunka vepřová uzená | |
olej na smažení tvarůžků a restování jater | Tvarůžky | |
2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce provensálského koření | Provensálské koření | 30 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
několik lžic několik lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
1 lžíce 1 lžíce sardelové pasty | Sardelová pasta | 15 g |
zelená nať (do šťouchaných brambor) | Petržel nať čerstvá | |
750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské |