Nutriční hodnoty (Paštika z hlívy ústřičné s tofu a portským vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 280 kJ / 306 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,93 g |
| Tuky | 6,94 g |
| – nasycené | 1,69 g |
| – nenasycené | 5,20 g |
| –– mononenasycené | 2,13 g |
| –– polynenasycené | 3,07 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 16,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 19,60 g |
| – cukry | 9,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 200 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 polévková lžíce oleje | Olej řepkový | |
| 75 g 75 g tofu | Tofu natural | 75 g |
| 50 ml 50 ml portského vína | Víno portské | 50 ml |
| 1 1 rovná čajová lžička drhnuté šalvěje nebo ½ polévkové lžíce nasekané čerstvé šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |