Nutriční hodnoty (Paštika z hlívy ústřičné s tofu a portským vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 280 kJ / 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,93 g |
Tuky | 6,94 g |
– nasycené | 1,69 g |
– nenasycené | 5,20 g |
–– mononenasycené | 2,13 g |
–– polynenasycené | 3,07 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 16,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,60 g |
– cukry | 9,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 200 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 polévková lžíce oleje | Olej řepkový | |
75 g 75 g tofu | Tofu natural | 75 g |
50 ml 50 ml portského vína | Víno portské | 50 ml |
1 1 rovná čajová lžička drhnuté šalvěje nebo ½ polévkové lžíce nasekané čerstvé šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |