Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brynzová polévka se špenátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 888 kJ /
1 168 kcal
Bílkoviny78,01 g
– z toho živočišné bílkoviny67,19 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,82 g
Tuky70,89 g
– nasycené37,82 g
– nenasycené26,56 g
–– mononenasycené21,41 g
–– polynenasycené5,15 g
––– omega 31,10 g
Vláknina10,23 g
Cholesterol 635 mg
Sodík 2,20 g
Sůl5,94 g
Sacharidy49,42 g
– cukry18,28 g
––– laktóza15,58 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 větší brambory Brambor zimní 150 g
300 gramů 300 gramů mladého špenátu (nebo mangoldu) Špenát čerstvý 300 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
500 ml 500 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 500 ml
200 g 200 g brynzy Brynza 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.