Nutriční hodnoty (Dýňové chilli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 189 kJ / 1 001 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 91,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,42 g |
| Tuky | 39,85 g |
| – nasycené | 7,88 g |
| – nenasycené | 27,50 g |
| –– mononenasycené | 19,18 g |
| –– polynenasycené | 8,32 g |
| ––– omega 3 | 1,85 g |
| Vláknina | 24,79 g |
| Cholesterol | 360 mg |
| Sodík | 661 mg |
| Sůl | 1,81 g |
| Sacharidy | 49,96 g |
| – cukry | 27,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku utřeného | Česnek čerstvý | 21 g |
| 450 g 450 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 450 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 2 konzerva 2 konzerva (á 400 g) červených fazolí ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
| 2 hrnky 2 hrnky vody | Voda | 500 ml |
| 1 kostka 1 kostka slepičího bujónu nebo 2 hrnky (480 ml) kuřecího vývaru | Bujón kuřecí BIO | 10 g |
| 450 g 450 g dýňového pyré | Pyré z dýně Hokkaidó | 450 g |
| 1 kL 1 kL sušené petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 5 g |
| 1 kL 1 kL mletého chilli | Chilli paprička sušená | 5 g |
| 1 1 1/2 kL sušeného oregana | Oregano sušené | |
| 1 1 1/2 kL kmínu (římský kmín, Comino) | Kmín | |
| 1 1 1/2 kL soli | Sůl mořská |